Puzzelrit en BBQ JongerenRegister 13 juli

Op zaterdag 13 juli heeft het Jongerenregister van de VKV een mooie puzzelrit met aansluitend een geheel vrijblijvende BBQ georganiseerd. Bij deze is iedereen (dus ook de oudere jongeren en jongere ouderen, alsook de nog-niet leden!) uitgenodigd om te komen. De puzzelrit is uitgestippeld in het gebied tussen Driebergen, Amerongen en Apeldoorn. De start en finish zal op de jongeren camping van Lunteren zijn ( http://www.jkt-lunteren.nl ). De puzzelrit heeft een beschrijvende route-instructie. Daarnaast dienen er langs de route verschillende vragen beantwoord te worden.  Jongerenregister

Aansluitend aan de puzzelrit is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de barbecue. We hebben gekozen voor een American-style barbecue. Dit houdt in dat iedereen zelf zijn eigen vlees en drinken meeneemt. Wij zorgen voor de bbq’s, broodjes en salade. Als je niet op de grond wilt zitten, is het handig om stoeltjes mee te nemen.

Wij snappen maar al te goed dat er, tijdens de barbecue, een welverdiende alcoholische versnapering gedronken wordt. Om te voorkomen dat er mensen met alcohol de weg weer op gaan, is er de mogelijkheid om te blijven slapen. Wij hopen op een gezellige avond met kampvuur! Op het terrein is voldoende plek om je tent op te zetten. Campers en vouwwagens zijn helaas niet toegestaan.

Programma

12:00u Inloop / Tent opzetten (voor degenen die blijven slapen)
13.00u Start toertocht
18.00u Prijsuitreiking
18:30u BBQ
De tijden zijn verschuifbaar. Afhankelijk hoe snel alle equipes gefinisht zijn.

Kosten

De kosten dienen voorafgaand aan de toertocht contant betaald te worden. Graag gepast geld meenemen. VKV leden betalen voor de toertocht 5 euro entree. Ben je nog niet lid van de Volvo Klassieker Vereniging, maar wel geïnteresseerd, dan vragen wij een bescheiden bijdrage van 7,50 euro voor de toertocht per deelnemende auto.

Voor de BBQ en overnachting geldt het volgende:
Lid VKV:              BBQ+Overnachting 5 euro
Geen lid VKV:    BBQ+ Overnachting 12,50 euro

Aanmelden

Aanmelden doe je via deze link of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stuur de volgende gegevens mee:
- Naam
- Type Volvo
- Kenteken
- Mobiele nummer
- Aantal personen
- Deelname: Alleen toertocht of all inclusive

Locatie

De start en finish van de toertocht is op dezelfde locatie:

Boslaan 95, 6741 KE  Lunteren

Tot  zaterdag 13 juli !

NB! Meld je aan voor onze nieuwsbrief via de website!!