Nieuwe Ledendag 1 juni

Beste nieuwe leden van de Volvo Klassieker Vereniging,

Speciaal voor alle nieuwe leden organiseren we aanstaande zaterdag 1 juni een Nieuwe Leden Dag. Tijdens deze dag nodigen wij je uit om te komen kijken bij de onderdelenshop van de vereniging. Deze is gevestigd in Elshout. De onderdelenshop beschikt over een groot assortiment aan onderdelen die vaak elders niet meer verkrijgbaar zijn. De onderdelen zijn van originele kwaliteit en vaak ook nog eens goedkoper dan bij de commerciële bedrijven. Nieuwe Ledendag

Tijdens deze dag maken wij je wegwijs met het bestel-proces van de shop. Dit houdt in dat we de boeken in duiken en op zoek gaan naar het juiste onderdeel-nummer. Vind je een boek te ouderwets? Geen probleem, ze zijn ook digitaal beschikbaar. Als we de onderdeelnummers gevonden hebben maken we je wegwijs met de webshop. Via je webshop kun je gemakkelijk thuis onderdelen bestellen, zodat je niet elke keer op en neer naar Elshout hoeft te rijden. Als je eenmaal weet hoe de webshop werkt krijg je als kers op de taart nog een rondleiding in het magazijn. Klik "lees meer"  voor inschrijven etc.

 

Het verkoopteam bestaat uit vrijwilligers en zij kunnen altijd wel een handje hulp gebruiken. In ruil voor de nieuwe leden dag willen wij de middag besteden door hen te helpen met het uitzoeken van een paar dozen met onderdelen, zodat deze mooi in de schappen kunnen.

Tot de 1ste van juni, - Het VKV Jongerenregister

Aanmelden:
Aanmelden voor deze dag doe je door een e-mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld even met hoeveel personen je komt.   Er is plek voor 20 personen, vol = vol

Programma:
11:00 inloop
12:00 lunch
13:00 uitleg VKO

Adres: Kerkstraat 70B; 5154 AR Elshout; Telefoon: 0416 376844; Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route & Parkeren:
Het VKO ligt een beetje verscholen, maar is te vinden aan het einde van de oprit van Kerkstraat 70. In de bocht aan de Schanswijk is een klein pleintje waar je kunt parkeren. Mocht daar geen plek zijn moet je iets verder door rijden, daar is meestal genoeg ruimte.          KLIK HIER voor GOOGLE STREETVIEW: de plek achter het huis nr 70 dus!