Oldtimers moeten 155 miljoen euro betalen

Gericht aan alle Oldtimer-liefhebbers door de FEHAC:

In het regeerakkoord is bepaald dat de oldtimers 155 miljoen euro per jaar MRB moeten betalen. De reden is niet belangrijk. Het is alleen belangrijk dat het bedrag opgehoest wordt. In de bijlage staan de voorstellen van de staatssecretaris en de reaktie van de tweede kamer in het kort beschreven.
We gaan betalen....

Bent u het hier ook mee oneens? Wilt u meedoen aan een publieksvriendelijke aktie? Sluit u dan aan bij een van de Oldtimer Presentaties die dit weekend door het land worden gehouden.

Kijk naar het overzicht op http://www.fehac.nl/op2013-overzichtFEHAC2013

 

Dan nog een ander initiatief van AUTO MOTOR  KLASSIEK (met dank aan Lars Rengersen!):

1 mei gaat de tweede kamer een definitief voorstel doen over de vrijstelling MRB op oldtimers. We weten allemaal dat het er niet goed uitziet voor ons oldtimerbezitters. Helaas blijkt de staatssecretaris ‘doof’ voor alle argumenten en wil hij koste wat kost de beoogde 156 miljoen euro binnenharken, die hij zonder nadenken op de begroting heeft gezet.

Het mag niet gebeuren dat dit plan doorgaat. Het voorstel is om staatssecretaris Weekers massaal te mailen. Geen haat- of dreigmails, daar schieten we niets mee op. Wel verhalen vol passie, emotie en verdriet. Wat betekent jouw oldtimer voor je? Wat is de situatie en wat gebeurt er als er MRB betaald moet worden? Moet je de auto dan verkopen? Is hij dan nog wel te verkopen? Wat betekent het voor jouw bedrijf? Laat hem weten wat er gebeurt als dit ondoordachte plan doorgaat. En wel voor komende maandag 22 april wegens komende ontwikkelingen.

Mail hem naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cc deze mail naar Farshad Bashir van de SP, woordvoerder fiscale zaken en verkeer. Hij heeft al een aantal malen laten zien dat hij voor het belang van de oldtimerliefhebber opkomt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.