VKV Landelijk Kampeer Weekend 2013

Regio Zuid nodigt u van harte uit op het landelijke kampeerweekend 2013!!.

Dit gaat plaatsvinden van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei 2013 in Sevenum (Noord Limburg) op een steenworp afstand van familiepretpark Toverland. Dit gebied staat ook wel bekend als de Peel, het is tevens het thuisgebied van Rowwen Hèze, de populaire Limburgse band. Hun teksten geven een aardig beeld van de streek.KampeerweekendMidden 

 

Uiteraard kunt u nader kennis maken met de omgeving tijdens de tourrit op vrijdag.We zijn te gast op het terrein van Manege D’n Umswing en ons thema is dit jaar dan ook “paardenkracht” , dus laat u verrassen.

 

U kunt rekenen op een verzorgd terrein met uitstekende sanitaire voorzieningen dicht bij de standplaatsen. Auto’s mogen bij de tent / caravan staan en ook honden zijn welkom op het terrein, mits aangelijnd. Voor jongeren is er uiteraard de mogelijkheid bij elkaar te staan op een apart gedeelte van het terrein. Alle plekken zijn voorzien van elektra en er zijn tappunten voor water. U bent welkom in onze grote feesthal waar gezelligheid voorop staat. Hier vinden de meeste activiteiten plaats en wij rekenen zeker op uw komst gedurende de avonden. Met name de vrijdagavond met een DJ en de zaterdagavond met ballonnenclowns voor de kinderen en livemuziek zijn veelbelovend. Ons enthousiaste team van vrijwilligers zal er voor zorgdragen dat u niets tekort komt. Voor de kinderen is er een uitgebreid programma wat vooral in het teken van paarden zal staan met activiteiten als voorlezen, ritjes met paard en wagen en voltigeren op het paard.

 Op vrijdag is de tourrit, aan het begin van de avond gevolgd door een bonte avond voor de kinderen (wellicht kunnen ze vast wat instuderen, anders is er de mogelijkheid dit op het weekend te doen).

Op zaterdagochtend is er een uitgebreide onderdelenmarkt. Tijdens de onderdelenmarkt zullen er ook spullen geveild en verkocht gaan worden ten bate van het goede doel dat wij aan het weekend hebben verbonden: de stichting Manege Seurenheide in Well, die paardrijden mogelijk maakt voor mensen met een beperking.

De zaterdagmiddag is gereserveerd voor het regiospel, waarvoor u nu reeds binnen uw regio een team kan gaan samenstellen. Het spel is geschikt voor alle leeftijden en er hoeven geen zware fysieke inspanningen te worden geleverd.

Op zaterdagavond  is er de mogelijkheid om aan een gezamenlijk Chinees buffet deel te nemen.

De prijs hiervoor is € 12,50 voor volwassenen en jongeren en € 5,- voor kinderen tot 12 jaar. U kunt zich hiervoor opgeven via het inschrijfformulier. De uitgebreide onderdelenmarkt en de feestavond zijn voor u als lid ook toegankelijk als u niet tot de kampeerders behoort. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,- euro voor volwassenen, € 30,-euro voor jeugd van 12 tot 18 jaar, en gratis deelname voor kinderen tot 12 jaar.

Wat kunt u hiervoor verwachten:

-Iedere ochtend gezamenlijk ontbijt-Iedere dag activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen

-Een organisatieteam dat bruist van ideeën en enthousiasme

-Wie wordt de slimste, sterkste, meest technische regio van Nederland?

-Muzikaal entertainment van een hoog niveau.

-En uiteraard de gezelligheid en gemoedelijkheid die in onze regio gebruikelijk is. 

 

Het is helaas niet mogelijk om eerder dan woensdag 8 mei op het terrein te kamperen.Op zondag 12 mei moeten wij helaas weer afscheid van u nemen. Mocht u echter pas op maandag kunnen vertrekken dan dit gaarne even met ons overleggen. 

U kunt zich inschrijven via het formulier op de VKV-websiteMocht u geen gebruik kunnen maken van internet, dan is telefonisch inschrijven mogelijk via coördinator Paul Franse, telnr. 0492-540949 of via het secretariaat van Regio Zuid, telnr. 0495-752085 .

Daarnaast kunt u ons volgen op Twitter: @VolvoLKW2013 en Facebook: Volvo Landelijk Kampeerweekend 2013.  Er is ruimte genoeg op ons terrein, maar wij zien uw inschrijving in verband met de verdere organisatie graag op korte termijn tegemoet. .Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u mailen naar ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u wel meedoen, maar hebt u geen tent of caravan, neem dan contact op met www.kapitent.nl voor een compleet ingerichte zespersoons bungalowtent. Deze staat bij aankomst voor u klaar op het terrein, en kunt u laten staan bij vertrek. Afhankelijk van het aantal afnemers kost de tent voor het gehele weekend rond de 325 euro. Als u een caravan wil huren verwijzen we u naar de diverse aanbieders op internet. 

Laat u verrassen in 2013, wij hebben er zin in!  De organisatie van het kampeerweekend 2013 Regio Zuid.