20e VKV VÅRFÄRD op 14 april!

De VKV VÅRFÄRD rit start dit jaar in Meteren!. 

Om u tijdens de huidige kou alvast in lenteachtige sferen te brengen, kondigen wij deze eerste landelijke Volvorit van het seizoen aan, een puzzelrit voor het hele gezin.

Zoals u inmiddels wel weet is de Varfard uitsluitend bedoeld voor Volvo's tot en met het type V70 classic. Alle latere typen Volvo en overige automerken  zijn dus niet toegestaan.

varvard2012 

Wat kunt u verwachten? Inmiddels is het traditie om te starten in de plaats waar we vorig jaar zijn gefinisht.

De start is bij Restaurant Den Tol, www.den-tol.nl, Rijksstraatweg 80, 4194 SL Meteren

 

 

U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom, de koffie staat dan klaar. Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u starten voor 100 km Volvo rijplezier.

De finish is uiterlijk om 17.00 uur, kort hierna hoort u of u het allemaal wel zo goed heeft gedaan.

Het inschrijfgeld is € 10,-- per auto. Omdat de Volvo Klassieker Vereniging (VKV) deze rit financiert is het inschrijfgeld voor VKV leden € 5,-- per auto. U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto onderweg en een prijs als u de rit en de opdrachten goed heeft weten in te schatten. Bovenal bent u een dag onder “soortgenoten”!. 

De route is eenvoudig te volgen d.m.v. het bol-pijl systeem. Het is wel handig als uw km- of mijlenteller het doet. 

De rit gaat o.a. door de mooie omgeving van Midden-Brabant naar de finish in ...

Onderweg zijn enkele stops en proeven gepland, u hebt voldoende gelegenheid om de omgeving te bekijken. U komt op plaatsen waar u waarschijnlijk nog nooit ben geweest. 

Hoe kan ik mee doen? 

Inschrijving vooraf is gewenst, dit kunt u doen op de inschrijfpagina. U krijgt vanzelf een bevestiging dat u ingeschreven bent per mail.  Bij 100 deelnemers stopt de inschrijving.

De Varfard staat erom bekend dat ook de kinderen niets te kort komen, ook zij kunnen zich weer in de strijd werpen.  Tot 12 jaar kunnen ze mooie prijzen winnen.

 Voor inlichtingen: www.varvard.nl met veel info, geschiedenis van de rit en foto's uit vele jaren!