VERKOOPMEDEWERKERS gezocht!

Onlangs hebben we afscheid genomen van een aantal verkoop medewerkers. Om de formatie weer snel op sterkte te kunnen brengen zijn we dringend op zoek naar: 

VERKOOP medewerkers M/V

voor de Volvo Klassieker Onderdelenshop in Elshout 

Wat verwachten wij van je?

  • je dient binnen een redelijke afstand van Elshout te wonen
  • beschikken over enige technische kennis is een pré, maar niet noodzakelijk
  • je kunt goed met mensen omgaan
  • een beetje gevoel voor automatisering is mooi meegenomen
  • dat je minimaal op één van de openingsdagen (ma, wo of vr) van 10.00 tot 15.00 uur beschikbaar bent.
  •  

Het is vanzelfsprekend dat we er voor zorgen dat je goed wordt ingewerkt in de procedures welke we binnen de onderdelenshop volgen. Op een leuke en ontspannen wijze kun je een hele waardevolle bijdrage leveren aan één van de kernactiviteiten van onze vereniging. Het merendeel van de bestellingen vindt plaats via internet. Ongeveer 30 procent van de verkopen vindt plaats rechtstreeks aan de klanten. 

Je geeft invulling aan deze taak als vrijwilliger. Dit wil niet zeggen dat het een vrijblijvende taak is. Binnen het verkoopteam worden op basis van beschikbaarheid passende afspraken gemaakt om het rooster in te vullen. Je ontvangt voor het reizen naar Elshout een door de vereniging vastgestelde passende km-vergoeding

Meld je aan bij Wilbert Verhoeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.