Tiende landelijke Nachtrit 16 en 17 maart 2013!

Amazon_nachtAlweer de tiende editie van onze landelijke nachtrit. Dus voor alle leden van de VKV!

Omdat deze rit een feestelijk tintje heeft, staan u enkele kleine verrassingen te wachten, zowel in de route, beschrijvingen als bij de catering.

 

De nachtrit zal plaatsvinden in de zuidelijke gebieden van Brabant en ook in een stukje België.  Startplaats en finish  zijn Klassiekergarage TransOcar te Berkel Enschot (bij Tilburg), Raadhuisstraat 52, 5056HD.

Ook dit jaar:  gevreesd, uitdagend, lang en vermoeiend, maar o zo boeiend, deze nachtrit nummer 10. Voor de vele trouwe en fanatieke aanhangers: de rit is in achtvorm uitgezet met letterbordjes aan de rechterkant van de weg.

De beschrijving is bol/pijl, visgraat, grensbenadering, beschrijvend en een kleine verrassing. Verder als schiftingsvraag enkele Nederlandse woorden, waarvoor een Vlaams equivalent wordt gevraagd. Afstand- en tijdmetingen zijn weer ingevoegd, alsmede de gewone vragen over makkelijke, moeilijke en geniepige onderwerpen, zodat u niet in slaap valt.

Opgeven vanaf  1 januari 2013 via onderstaande link!!.

Deelnemers krijgen vanaf begin januari een bevestiging met alle logistieke gegevens per mail of post toegestuurd. Een ID kaart of paspoort is gewenst, alsmede een goede verzekering. Deze rit telt als puzzelrit. Nachtrit_2012_015

U bent op 16 maart vanaf 19.30 uur op de startlocatie welkom. Bij aankomst krijgt u koffie en iets lekkers erbij aangeboden. Starten kan vanaf 20.00 uur. De rit is ruim 180 kilometer lang en opgedeeld in twee secties van ieder 90 km.  Eindtijd is onverbiddelijk 17 maart om 06.00 uur.

Inschrijven kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.