De VKV zoekt 2 stafleden en een Activiteitencoördinator

Staflid bestuur.

Het bestuur van de Volvo Klassieker Vereniging omvat vijf bestuursleden, ieder met een eigen portefeuille.

De afhandeling van zaken door het bestuur duurt soms langer dan gewenst. Bovendien zijn de bestuursleden veel tijd bezig met uitvoerende werkzaamheden waardoor bestuurlijke taken soms onvoldoende aandacht krijgen. Versterking op het uitvoerende vlak is daarom welkom.  De werkzaamheden betreffen de afwisselende ondersteuning van alle bestuursleden en bieden de mogelijkheid om kennis te maken met het besturen van een grote vereniging. Ze beslaan het gehele bestuurlijke taakveld, verlangde specifieke kennis of ervaring is daarom niet aan te geven. Affiniteit en ervaring met het besturen van een vereniging is natuurlijk een pre, evenals betrokkenheid bij de doelstelling van de vereniging.

De uitvoering van de werkzaamheden vindt in onderlinge afstemming plaats zodat de tijdsbesteding in overeenstemming kan worden gebracht met uw mogelijkheden.Heeft u belangstelling voor deze interessante functie, neem dan contact op met voorzitter Louis Spaninks.

Activiteiten coödinator en staflid activiteiten

Onder de activiteitencoördinator vallen volgens het huishoudelijk reglement de regio's en registers, het landelijk kampeerweekeinde en de als landelijk aangemerkte ritten en reizen. Daarnaast is de coördinator verantwoordelijk voor de organisatie van bijzondere activiteiten van de vereniging, bijvoorbeeld een lustrumviering en speciale reizen.

De coördinator is, zoals al uit de omschrijving blijkt, vooral verantwoordelijk dat al deze zaken goed lopen en dat binnen het bestuur goed is afgestemd. Veel ritten, activiteiten, kampeerweekeinde worden gelukkig (en goed) door enthousiaste leden van de vereniging uitgevoerd. De coördinator stemt de budget aanvraag af, regelt budget en zorgt dat de actieve leden aan de slag kunnen. Voor de regio's is hij verantwoordelijk voor de budgettering binnen het bestuur.

De coördinator wordt op dit moment ondersteund door een tweetal stafleden activiteiten die diverse zaken begeleiden, zoals de nachtrit en landelijk kampeerweekeinde. Met het team zelf wordt de nieuwjaarsreceptie voorbereid, dat geldt ook voor de Actieve Ledenavond, het regelen van een avond om alle actieve leden en partners jaarlijks te bedanken voor hun inzet.

De functie levert veel contacten op binnen de vereniging en heeft mij de afgelopen 8 jaar veel voldoening gegeven. Het is nu tijd om de stok over te dragen. Hetzelfde geldt voor Ronald Menges als staflid. Het is de bedoeling dat we op de ALV van 3 juni 2012 onze functies neerleggen.

Voor meer informatie over precieze inhoud, tijdbeslag en verantwoordelijkheden graag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat daarna of per telefoon of anders informatie kan worden uitgewisseld. Uiteraard kan dat voor de taak van staflid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rob Hendriks