Doe Mee aan de HTTT !! NIET MEER INSCHRIJVEN, VOL!

Zondag 21 Oktober. Herfsttintentourtocht (H.T.T.T.) 2012.

De seizoensafsluiter met uw klassieke Volvo bij uitstek !

Op Zondag 21 Oktober kunt u voor de 8e keer op rij kennismaken met de allermooiste plekken in het "Landgoed van Nederland", Twente !.  Genieten vanuit uw klassieke Volvo van de herfstkleuren in voor dit gebied het meest passende jaargetijde.

HTTT2012Het programma ziet er als volgt uit : Ontvangst op rustieke locatie in stijl met koffie en echte Twentse Krentewegge tussen 10 en 11 uur bij "Tante Sien" te Vasse, adres: Denekamperweg 210.

Vervolgens rijdt u een ca 100 km lange tocht door beslist het mooiste gedeelte van Twente en een stukje Duitsland. (Deze tocht is weer behoorlijk anders dan voorgaande jaren).

Voor alle duidelijkheid, de bedoeling van de HTTT is het kunnen genieten van een toerrit door onze mooie omgeving in herfsttooi en zeker niet om u hoofdbrekens te bezorgen met "Bolletje-Pijltje", "Visgraten", Topo-kaarten,  veel vragen en opdrachten, etc.

Na terugkomst in de loop van de middag bij "Tante Sien" schuift u aan bij het dan gereedstaande uitgebreide Twentse Stampottenbuffet.

 

De kosten voor het bovenstaande worden voor de deelnemers echt minimaal gehouden. Ze  bedragen slechts 10,- euro per volwassene (leden VKV) en kids zelfs voor niks (t/m 12 jaar).

Voor leden van verre bestaat uiteraard de mogelijkheid om, te overnachten bij "Tante Sien". Geïnteresseerden kunnen dit het gemakkelijkst rechtstreeks regelen met "Tante Sien" zelf. Telefoon: 0541 680208.

Idee uittip : Rij Zaterdag 20/10 of reeds eerder op uw gemak naar Vasse. Overnacht er vervolgens in heerlijke Twentse ambiance bij "Tante Sien" of elders in de regio en start de volgende morgen lekker uitgerust aan de H.T.T.T. 2012.

"Tante Sien" is gemakkelijk te vinden. Komend uit elke richting ziet u de kerktoren van Vasse al in de verte staan en schuin tegenover de kerk, daar is het.

Vraag gerust aan een van de deelnemers uit voorgaande jaren hoe het toen was en wedden dat u er dan in dit jaar ook bij wilt zijn ? Het aantal deelnemende Volvo's bedroeg het laatste jaar 105 stuks ! Nog niet overtuigd ?: Op de website bij Oost onder "toertochten"  KLIK vindt u de verslagen van voorgaande H.T.T.T. 's met links naar foto albums.

Met nadruk wordt gesteld dat leden van andere regio's ook deze keer weer zeer welkom zijn.

Indien u nadere inlichtingen wenst omtrent deze Herfsttintentourtocht of gewoon u hiervoor wilt opgeven, bel dan met: Klaas Veneberg 0546 577517 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wacht hier niet te lang mee, want hier geldt ook, vol = vol en 100 auto's is echt de max.