Midland Classic Show

Midland2012De 'Stichting Vriendenkring Klassiekers' organiseert op zondag 30 september in het centrum van Almere weer de Midland Classic Show. Een erg leuke dag voor het hele gezin in het uitgebreide winkelgebied in het centrum van Almere-stad! 

Naast de vele klassieke auto's die opgesteld staan zullen er ook oude machines te zien zijn, er rijdt een echte stoomtrein voor de kinderen en er zal veel live muziek te horen zijn:  BigBand, een Rock 'n Roll-band, een Dixielandband, een draaiorgel op een klassiek Renault vrachtwagentje en diverse optredens van het almeerse operakoor. Het zou leuk zijn als er een hoeveelheid Volvo's te zien zou zijn, die waren de afgelopen jaren wat in de minderheid! Als u van tevoren gratis  inschrijft via de SITE van de vriendenkring krijgt u 's ochtends  -bij aankomst-  een kopje koffie of thee en er zullen voor u en uw inzittenden consumptie- en lunchbonnen beschikbaar zijn.

Oh  ja, alle winkels zijn de hele dag open! 

(De vriendenkring bestaat uit een groot aantal liefhebbers van klassieke voertuigen die een gering bedrag per jaar doneren en die eens in de maand bijelkaar komen.)