Nationaal Oldtimer Festival Zandvoort met Regio Midden!!

Op zondag 30 september aanstaande wordt weer het Nationaal Oldtimer Festival gehouden.
nof_2012_logo

Er is op die dag van alles te beleven: natuurlijk races op het circuit van Zandvoort, maar ook een toerrit met verschillende startplaatsen in Nederland met als eindbestemming het circuit, de 100 Miles Challenge, startend vanuit Abcoude, vrij rijden op het circuit, voor oldtimer-eigenaren gratis entree en autoticket bij aanvraag vooraf via de webshop, een club-paddock, waar alle merkenclubs bij elkaar staan, etc. etc.

Regio midden heeft een aanbod voor ieder lid van onze club. Van één van hun contacten, FORMIDO Nederland, mogen we op zondag 30 september de VIP box op circuit Zandvoort gebruiken!De VIP-box ligt boven de pitsstraat langs het rechte stuk bij de start en finish. Vanuit de VIP-box heb je dus een eerste klas zicht op de race van begin tot eind, maar ook op de hectiek in de pits. Zie verder: HIER

Er kunnen zo'n 50 Volvo's in de paddock en ongeveer 100 mensen in de VIP box!!

Het is ongelooflijk, maar echt waar: uw redactie heeft op de vele foto's van vorig jaar nergens ook maar één Volvo kunnen ontdekken! Misschiengaan we er dit jaar met Regio Midden voor zorgen dat zowel de VKV zich presenteert en verder onze klassieke Volvo's prominent aanwezig zijn bij dit giga-evenement???

Voor de Volvo's kunnen de leden zorgen, maar is de activiteiten coördinator van de VKV hier ook mee bezig? We zijn de grootste, of in ieder geval één van de grootste klassiekerverenigingen in Nederland en kunnen toch niet ontbreken bij de clubpresentaties????!!!

Voor meer informatie: Klik!