Heuvelrug Toerrit (en Portugal-Nederland) 17 juni

Regio midden heeft voor alle leden van de VKV een prachtige toerrit uitgezet.

heuvelrug

De 140 km lange route over landelijke en goed berijdbare wegen verbindt het prachtigste natuurschoon met de gezelligste dorpjes van de Heuvelrug. De route leidt u door zowel de provincies Utrecht als Gelderland.
Het zal een voor iedereen gemakkelijk te volgen route zijn, met tussendoor voldoende tijd voor een stop voor een wandelingetje, een kopje koffie of een lunch. Daarom is er gekozen voor een beschreven route. Dus geen kaartlees opdrachten of bol-pijl aanwijzingen. Onderweg zijn er voor de liefhebbers wel wat opdrachten te volbrengen, er valt aan de finish dus wat te winnen!

Verzamelen tussen 9.00 uur en 9.30 uur in restaurant de Dennen in Renswoude waar u, naast koffie en gebak, een rallyschild en het routeboek krijgt uitgereikt. De eerste deelnemer vertrekt om 9.30 uur. U wordt uiterlijk om uiterlijk 16.30 uur terugverwacht, waar we onder het genot van een drankje en een snack de prijsuitreiking wordt gehouden.  U bent dus ruim voor de wedstrijd Portugal-Nederland weer thuis!!!      Meer informatie en inschrijven: HIER