De 19e Volvo Vårfärd

Voor de negentiende keer zal op zondag 22 april 2012 de VKV  varfard_2Volvo Vårfärd weer gereden gaan worden.

Een prachtige gelegenheid om  in lenteachtige sferen te komen (Vårfärd betekent lenterit..), daarom nu al de aankondiging van deze eerste landelijke Volvorit van het seizoen. Het is een gezellige puzzelrit voor het hele gezin en uitsluitend voor Volvo's  t/m het type V70 classic.

Inmiddels is het traditie om te starten in de plaats waar we vorig jaar zijn gefinisht, dat is dus Geertruidenberg en wel bij  Restaurant 't Bergsch Backhuys (www.bergschbackhuys.nl),  Markt 7, 4931 BR.  U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom, de koffie staat dan klaar.

Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u starten voor 100 km Volvo rijplezier. De finish is uiterlijk om 17.00 uur, kort hierna hoort u of u het allemaal wel zo goed heeft gedaan.varfard_1

Het inschrijfgeld is € 10 per auto. Omdat de Volvo Klassieker Vereniging (VKV) deze rit financiert is het inschrijfgeld voor VKV leden € 5 per auto.

U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto onderweg en een prijs als u de rit en de opdrachten goed heeft weten in te schatten.                  Voor het hele gezin!!!

Verdere informatie en inschrijfformulier op de website: http://www.varfard.nl/