13e Elandrun - op 1 april

U heeft nog heel even de tijd om u in te schrijven voor de Elandrun op het Midland circuit in Lelystad, de inschrijving sluit namelijk op dinsdag 20 maart aanstaande, het evenement vindt plaats op 1 april, en dat is geen grap!elandrun1

Het is al de 13e editie van dit succesvolle evenement, waar het niet alleen op snelheid, maar vooral op stuurmanskunst aankomt. Een prachtige gelegenheid om met uw klassieker meer rijvaardigheid op te doen. We hopen dat er vele klassieke Volvo's acte de présence zullen geven om aan te tonen dat onze klassiekers wel oud van jaren zijn, maar niet bang voor een rondje gasgeven!

Ook dit jaar is de organisatie in handen van het Volvo rallyteam. Er wordt vanaf circa 10 uur één voor één gestart. De rijders van het Volvo Rallyteam willen u graag begeleiden tijdens een van uw rondes en zullen tussendoor demonstraties geven.elandrun2

Deelname kosten van deze Eland proef is dit jaar € 15.

De Volvo Klassieker Vereniging maakt deze dag financieel mogelijk en geeft haar leden  € 5,--  korting, op vertoon van het VKV pasje, let hier zelf even op.


 

Voorwaardes voor deelname:

*Alleen toegankelijk voor leden van één van de Volvo-clubs.

*Inschrijven voor 20 maart aanstaande via www.volvo-elandrun.nl, vul het contactformulier in en

klaar ben je. De betaling en ondertekening doe je op de dag zelf.

*Bijrijders moeten minimaal 16 jaar zijn

*Helm is verplicht.

 

Ook als je niet meedoet met je auto is er genoeg te beleven: het schouwspel alleen ios al de moeite waard en verdeer zal er een kofferbakverkoop zijn, dus misschien vind je nog dat ene onderdeel!

In het restaurant zijn versnaperingen te kop tegen redelijke prijzen.

 

Zie voor verdere info: HIER en HIER