Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn 3 juli. Klompen, bolhoedjes en petticoats.

IMG_0467_3Een van de mooiste en vanouds gezelligste oldtimer-treffens van Oost-Nederland is het Historisch Vervoer in het Gelderse Millingen aan de Rijn.
Waar anders ontmoeten verschillende culturen elkaar zo gemakkelijk als op de 1e zondag van juli in dit dijkdorp. Hier ontmoet de notaris de landarbeider. Van Rolls-Royce tot Lanz, van Kreidler tot Bedford.

Het landenplein welke een vast item op deze dag is, staat dit jaar in het teken van Scandinavië. Daarbij denk je natuurlijk aan Volvo en Saab.

Diverse landelijke clubs van deze merken zullen hun voertuigen in een passende ambiance presenteren op dit plein. Omringd door Lego en Nordic walking en natuurlijk de Scandinavische deelnemers van onze dag.

Het gehele centrum zal gevuld zijn met nostalgische voertuigen in de ruimste zins des woords. Aan de start bij Hotel Sionshof in Nijmegen staan er alleen al zo’n 350 stuks. Deze liefhebbers maken een pracht toertocht naar Millingen aan de Rijn.

Uitgangspunt voor de organisatie is ieder jaar een maximale verzorging voor de deelnemers en een ware wellness voor het bezoekende publiek. Er is voor iedereen wat. Om maar eens te noemen; clubstands, onderdelen, customcars, een echte Formule 1 auto, trekkertrek tractoren, stationaire motoren, oldtimercaravans, demo’s van minibikes en motorstuntteam met superbikes. Maar ook blaasmuziek, dweilorkest, blues, dansdemo’s en leuke terrassen en diverse winkels die geopend zijn.

Volg voor de laatste ontwikkelingen van deze dag de nieuwspagina van de website www.historischvervoer.nl. Mis deze dag niet en kom op 3 juli naar Millingen voor wat de Engelsen zeggen, a great day out for the whole family.

Organisatie en medewerkers

Stichting M.O.K.T.