Voerenrit op 5 juni. NB! Inschrijving tot 15 mei!

VoerenHet is een rit door het zeeeer mooie Herveland en Mergelland met zijn mooie vergezichten, afwisselend bossen en weiden, mooi kleine hollewegen, mooie oude boerderijen en kastelen. DUS een aanrader !!!!!! En uiteraard gecombineerd met culinaire atracties zoals de echte bourgondiërs dit doen.

Samenkomst zoals gebruikelijk aan Brasserie de Berwien in Moelingen Centrum (Hoek Voerenstraat-Withuisstraat) rond 10 -11 uur.
Aanmelden bij traktatie van een broodje en een kopje koffie.
Briefing en uitdeling roadboek 11:30 uur voor de drielandenrit. (Belgie - Nederland - Duitsland) bestaande uit tweemaal ongeveer 50 km.
Tussentijds wordt een versnapering voorzien.
UItblazen kunnen we dan in het gerenommeerde restaurant "Het Klauwes" waar een begeleid bezoek voorzien is aan de wijngaard des huizes, inclusief traktatie. Daarna worden we hier getrakteerd op een prachtig menu, waarvoor ook de tijdige inschrijving nodig is.


Voorgerecht : Asperges met ham of zalm (keuze)

Hoofdgerecht : Konijnenbout op grootmoeders wijze
of
Zeewolf provencale

Dessert : Nougat-ijsparfait met abrikozen coulis

Keuze vis of vlees vooraf doorgeven bij inschrijving

Er is mogelijkheid om een drankenarrangement te nemen ter plaatse.

Inschrijven via E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en betaling van 35 Euro op nummer: SNS Bank: 87 16 10 981 ten name van Johan Walpot, met vermelding van juiste naam, adres en lidnummer.

NB! inschrijven uiterlijk op 15 mei 2011.(Denk aan vermelden Menukeuze ! )

voor 't Klauwes zie : http://www.klauwes.nl