Laatste "gewone" Vehikel in de Veemarkthallen Utrecht op 4, 5 en 6 maart

 vehikel-artikel

Zoals het er nu uitziet wordt op 4, 5 en 6 maart voor de laatste keer een traditionele Vehikel in de Veemarkt in Utrecht georganiseerd. Traditioneel, dus oldtimer auto's, bromfietsen, motorfietsen, scooters, fietsen en vooral bergen onderdelen.

Natuurlijk is er ook volop documentatie te vinden, zijn er weer clubstands en komt ook de modelauto liefhebber weer aan zijn trekken. Ook voor onze Volvo's is er vast weer het één en ander te vinden, al is het maar documentatie, onderdelen als verstralers of gereedschap!

Vehikel is ook een internationale beurs, zelfs één van de grotere beurzen in Europa. Dat geldt niet alleen voor de bezoekers. Een deel van de standhouders komt uit alle delen van Europa en zelfs van ver daarbuiten. Maar ook de Nederlandse standhouders reizen de hele wereld af op zoek naar bijzondere vondsten voor Vehikel. Legerjeeps uit Griekenland, Puchs zo uit Oostenrijk, zijspannen uit Rusland, Harley Davidsons uit Tsjechië, hoge bi's uit Frankrijk en tengere Italiaanse racertjes, meegebracht uit Imola, je kunt het zomaar tegenkomen op Vehikel.

Kortom, alle ingrediënten voor een prachtig oldtimer-weekend zijn ook op deze Vehikel weer te vinden.

Op 29 mei is er nog een Bromfiets Vehikel in de Veemarkt waarmee een lange traditie wordt afgesloten. Vehikel wil gewoon doorgaan, maar wegens sloop van de Veemarkthallen in het vervolg op een andere locatie. Welke dat zal zijn is in tegenstelling tot de Volvo Klassieker Beurs nog niet bekend....

Meer informatie is te vinden op: www.vehikel.nl