Bockereyder Jubileumrit op zaterdag 23 augustus

Nog een klein aantal personen kan zich opgeven voor de Landelijke jubileumrit van Regio Zuid. Dus wil je nog genieten van een mooie rit, een excursie onderweg en een heerlijke BBQ op een unieke locatie midden in het bos, geef je dan snel op via onderstaand emailadres.

VKM 39 regio  zuid  jubileumrit Bockereyder foto 2

De eigen bijdrage is € 15, - per persoon, kinderen tot 12 jaar € 7,50 en kinderen tot 4 jaar gratis! Consumpties zijn voor eigen rekening.

Ben je enthousiast geworden? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je lidnummer. We willen ook graag weten met hoeveel volwassenen je komt en met hoeveel kinderen en in welke leeftijd!

De uiterste aanmelddatum is 15 augustus. In verband met beperkte ruimte bij de Bockereyder is er een maximum aan het aantal deelnemers. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Wil je alleen de rit rijden (zonder BBQ en excursie), dat kan ook. Bijdrage is dan voor volwassenen € 5,- p.p. Kinderen van 4-12 jaar € 2,50 en kinderen onder 4 jaar mogen gratis meedoen. Ook dan graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je lidnummer en het aantal volwassenen/kinderen en de leeftijd van de kinderen.

Bijdrage graag van tevoren overmaken op rekeningnummer NL 47 RABO 0141559942 t.n.v. VVK regio zuid o.v.v. BBQ. De datum van betaling zullen we aanhouden voor volgorde van de inschrijvingen.

Mocht je onverhoopt toch nog verhinderd zijn, meld je dan voor 20 augustus af anders kunnen we de bijdrage niet retourneren.

Groeten en tot zaterdag 23 augustus,

Carol en Daniëlle en het bestuur van regio Zuid.