Nieuwsbericht Corona

VKV staakt voorlopig alle activiteiten welke in strijd zijn met overheidsbeleidSchildje400 300

Het bestuur heeft na een zorgvuldige afweging besloten alle activiteiten voor 2020 welke in strijd zijn met het overheidsbeleid af te gelasten tot nader order.
Dit betekent dat de Volvo Klassieker Beurs en het 50-jarig jubileumfeest niet door gaan. Pas wanneer de overheid ons de vrijheid geeft weer activiteiten te organiseren kan worden besloten de vereniging weer langzaam op gang te brengen.

Laten we hopen dat dit snel gebeurt.

Bestuur VolvoKV

Technische avond carburateur

Carburateurs: technische avond op 22 november in Heerhugowaard

Weber 3

Op vrijdag 22 november gaan we het hebben over carburateurs en clublid Peter de Laat heeft zijn Volvo P1800 met dubbele (Weber) carburateurs meegebracht. Geen standaard Volvo-uitvoering maar een bredere kijk op het vullen van onze cilinders.

Peter vertelt over de oorsprong van de carburateur en de kunst om altijd het juiste brandstof/luchtmengsel voor de motor te creëren. Bij de T-Ford was dit vooral veel bedienen en afstellen. Bij de dubbele Weber-carburateur is dit gezien de vele sproeiers en afstelmogelijkheden een kwestie van passen en meten.

Wij zijn dit keer te gast bij regiobestuurder Alfred van Buuren in Heerhugowaard. Het adres is Middenweg 26A en de postcode 1703RC. Links van de vrijstaande woning staat een grote schuur en daar is het. De avond begint zoals gebruikelijk om 20.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

Evenement Eigenschappen

Organisatie regio Noord-West
Type evenement Technische bijeenkomsten
Startdatum 22-11-2019 20:00
Locatie Alfred van Buuren

Locatie informatie - Alfred van Buuren

Middenweg 26 A, Heerhugowaard, 1703RC

test03