Landelijk Kampeerweekend 2021

Het Landelijk Kampeerweekend 2021 is mogelijk binnen de huidige Corona maatregelen. De opzet is als volgt:

De organisatie van het LKW heeft een overeenkomst met camping de Bergen in Wanroij. Iedere equipe, bestaande uit leden van het eigen gezin volgens de regels van het RIVM, schrijft zich als zodanig in bij de camping en krijgt een ruime plek toebedeeld waardoor het mogelijk is de vereiste afstand te houden van de equipes ernaast. Alle equipes staan straks bij elkaar op een eigen veld. De georganiseerde activiteiten zoals de tourrit, de “camping-quiz” etc. zijn ook allemaal op afstand en met de eigen equipe te doen. De camping is verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen, maar het spreekt voor zich dat het alleen kan slagen als alle deelnemers bereid zijn zich aan de maatregelen te houden.

Het Landelijk Kampeerweekend wordt in 2021 georganiseerd door Regio Zuid.

logo lkw 2021
Het landelijk kampeerweekend vindt zoals gebruikelijk plaats in het Hemelvaartsweekend van woensdag 12 mei t/m zondag 16 mei. 
Het thema dit jaar is "Gouden Bergen". Dit i.v.m. onze gouden jubileum en de locatie camping "De Bergen".

Het belooft een weekend te worden met veel Brabantse gezelligheid (uiteraard op 1,5m afstand).

Wilt u op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen rondom het Landelijk Kampeerweekend 2021? Volg de Volvo Klassieker Vereniging op de sociale media met #LKW2021:

facebookwww.facebook.com/VolvoKlassiekervereniging


instagramvolvo.klassieker.verenigingIn het jubileumjaar van de Volvo Klassieker Vereniging worden alle activiteiten opengesteld voor andere Volvoclubs; dit geldt ook voor het LKW. Leden van andere Volvoclubs zijn in de gelegenheid om zich in te schrijven voor het LKW.
VKV logo jubileum 2020