Vervangen voorruit Volvo Amazon

Evenement

Titel:
Vervangen voorruit Volvo Amazon
Wanneer:
05-04-2019, 20:00
Locatie:
Autoglaz Kennemerland - Autoglaz Kennemerland, Beverwijk
Categorie:
regio Noord-West
Gemaakt door:
Alfred van Buuren

Omschrijving

Vervangen voorruit: technische avond op 5 april in Beverwijkautoglaz foto 2

Op vrijdag 5 april zijn we te gast bij het bedrijf Autoglaz Kennemerland in Beverwijk. We gaan het dan hebben over het vervangen van een voorruit, een klusje waar menige zelfdoener een beetje tegen op ziet. Soms ontkom je er echter niet aan, bijvoorbeeld door schade aan de ruit of lekkage door een rubber dat zijn beste tijd heeft gehad.

Na een oproep in onze vorige regio-nieuwsbrief meldden zich maar liefst zeven kandidaten voor het laten vervangen van rubber/ruit. Aryan Wolter is met zijn Amazon als de gelukkige uit de bus gekomen.

De avond op 5 april begint om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Autoglaz Kennemerland, vroeger bekend onder de naam Otoglas, is gevestigd aan de Nijverheidsweg 12 te 1948 PV Beverwijk. Website: www.autoglazkennemerland.nl


Locatie

Autoglaz Kennemerland
Locatie:
Autoglaz Kennemerland
Straat:
Nijverheidsweg 12
Postcode:
1948 PV
Plaats:
Beverwijk
Land:
Netherlands
Website:
https://www.autoglazkennemerland.nl
Telefoon:
0251 - 210 960

Omschrijving

Autoruit vervangen bij Autoglaz Kennemerland

Als de ster of barst in uw autoruit niet meer te repareren is, dan is er nog maar één echt veilige oplossing; de autoruit vervangen. Autoglaz Kennemerland vervangt dagelijks autoruiten voor klanten uit de regio Kennemerland en omstreken. De sinds 1983 opgedane ervaring maakt het mogelijk u te voorzien van goede service, kwaliteit en scherpe prijzen.

Waarom uw autoruit vervangen bij Autoglaz Kennemerland?
Bij Autoglaz staat veiligheid en kwaliteit voorop. Autoglaz maakt altijd gebruik van goedgekeurde autoruiten van originele kwaliteit (te herkennen aan het E-keurmerk).

Autoglaz Kennemerland is een erkend FOCWA-autoruitherstelbedrijf en aangesloten bij Glasgarant. Waardoor wij bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen uw schade rechtstreeks af kunnen handelen met het daarbij behorende voordeel op het Eigen Risico. Daarnaast ontvangt u op de werkzaamheden die wij uitvoeren om de autoruit te vervangen vier jaar FOCWA garantie.