Zeelandrit 2019

Evenement

Titel:
Zeelandrit 2019
Wanneer:
22-09-2019
Categorie:
regio Zuid-West
Gemaakt door:
Ruud Reniers

Omschrijving

Zwerven door het Zeeuwse landschap en langs de Brabantse Wal

Op zondag 22 september 2019 organiseert de regio Zuid-West de 24e Zeelandrit, een route van Zeeland naar de Brabantse Wal. De route start in het hart van Zuid Beveland en slingert via dijkjes en natuurgebieden naar het vissersdorp Yerseke. Yerseke is nationaal en internationaal bekend vanwege zijn oesters en mosselen. Om u kennis te laten maken met deze bijzondere bedrijfstak hebben we in samenwerking met de plaatselijke VVV een rondleiding georganiseerd langs een mosselbedrijf, de vissershaven en de oesterputten. Een interessante belevenis voor het hele gezin. De rit gaat verder door de gemeente Reimerswaal met een meer agrarisch karakter, dat zich vooral kenmerkt door de vele uien- en fruitteeltbedrijven. Richting West-Brabant verandert het landschap in bossen, heide en zandverstuivingen: De Brabantse Wal.

De route start bij Berkenhof Tropical Zoo, Langeweegje 10a in Kwadendamme waar u vanaf 09.45 uur wordt ontvangen met koffie/thee en een ‘Jikkemien’. Na een kort gezellig samenzijn en de uitreiking van de ritbescheiden gaan we uiterlijk 10.45 uur van start.

De gezamenlijke rondleiding in Yerseke staat gepland om 12.00 uur. We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een gezellig BBQ buffet in een partycentrum in de bossen bij Bergen op Zoom, dichtbij de A58/A4.

De bijdrage voor de Zeelandrit 2019 is €25,- per persoon, kinderen tot en met 9 jaar kunnen deze dag mee voor €3,50.
Hiervoor krijgt u: ‘koffie met’ bij aankomst, deelname aan de professionele rondleiding in Yerseke en het BBQ buffet. De vereniging sponsort de overige kosten.

Opgeven voor de Zeelandrit 2019 kan tot 12 september via het inschrijffformulier dat hier te vinden ishttp://bit.ly/2xqCbZg

Inschrijving en betaling wordt dit jaar geregeld via iDEAL. Als u zich inschrijft wordt u doorverwezen naar iDEAL of Bancontact, zodat u direct kunt betalen. Zonder voltooide iDEAL of Bancontact betaling bent u NIET ingeschreven.

Inloggen doe je via je lidnummer en je wachtwoord. Na het invullen van diverse gegevens wordt je doorgeleid naar de iDeal pagina van je bank. Pas na het afronden van je betaling staat je aanmelding in het systeem en is je aanmelding compleet. U krijgt hiervan via het emailadres dat u in het profiel van deze website heeft staan een automatische bevestiging.

Kijk hiervoor ook in de map met SPAM in het emailprogramma

De uiterste aanmelddatum is 12 september maar wacht niet te lang want VOL = VOL! 

Er is een limiet van 100 deelnemers, als deze limiet bereikt is wordt je automatisch op een wachtlijst geplaatst. Om op de wachtlijst te komen dien je wel de betaling te voldoen. Die mensen die niet mee kunnen rijden krijgen hun inschrijfgeld teruggestort.

Mocht je onverhoopt toch nog verhinderd zijn, meld je dan voor 12 september af zodat we je inschrijfgeld kunnen retourneren en iemand die op de wachtlijst staat blij kunnen maken met je plek.

Graag tot 22 september!

De organisatoren van regio Zuid-West