Landelijke rit Limburgtour 2019

Evenement

Titel:
Landelijke rit Limburgtour 2019
Wanneer:
31-03-2019, 10:30
Locatie:
Café Zaal Geraats - Café Zaal Geraats, Grathem
Categorie:
regio Zuid
Gemaakt door:
Han Misdom

Omschrijving

Limburgtour 2019

LET OP:
De Limburgtour zit helemaal volgeboekt. U kunt dus niet meer inschrijven.Na de ontvangst en het versterken van de inwendige mens wordt u voorzien van een rallyschildje en de routebeschrijving. Deze laatste is uitgevoerd in geschreven tekst en zodanig opgesteld dat het geen zoektocht hoeft te worden.

U kunt tijdens de tocht zelf bepalen waar u gaat lunchen. In de routebeschrijving worden hiervoor mogelijke locaties aangegeven.  Tevens zullen we aangeven waar benzine/diesel of LPG getankt kan worden. Voor de liefhebbers is er ook nog een spelelement opgenomen. Uitleg hierover ontvangt u bij de startlocatie.

De finish van deze Limburgtour ligt in noordelijke richting in de omgeving van Sevenum waar we vanaf 15.30-16.00 uur verwacht worden. Voor de snelle rijders onder u, of de deelnemers die meer willen rijden en minder willen stoppen is er nog een optionele extra lus in de routebeschrijving opgenomen.

De eigen bijdrage voor deze dag inclusief deelname aan het diner bedraagt € 14,- per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 10,- en kinderen t/m 4 jaar mogen gratis deelnemen.

De uiterste opgavedatum voor de Limburgtour  is 17 maart 2019. Helaas is er een beperking aan het aantal deelnemers voor wat betreft het volledige programma. Wilt u verzekerd zijn van deelname dan graag tijdig opgeven.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie

Locatie:
Café Zaal Geraats
Straat:
Markt 5
Postcode:
6096 AL
Plaats:
Grathem
Land:
Netherlands