Vårfärd

Evenement

Titel:
Vårfärd
Wanneer:
14-04-2019, 10:00 - 17:30
Locatie:
Café Schuttershof - Café Schuttershof, Esbeek
Categorie:
Bestuur
Gemaakt door:
Peter Rumen

Omschrijving

Vårfärd, Zondag 14 april 2019


VarFard2019

Dé voorjaars-puzzelrit met een ervaren Volvo voor het hele gezin.

De komende lente wordt de enige echte Vårfärd een nieuw leven ingeblazen. Een winterslaap werd een coma waaruit zij is ontwaakt door samenwerking van VKV, de 700 Vereniging en het 240-260 Register. Het is de 24e keer dat de Volvo Vårfärd wordt georganiseerd welke is bedoeld voor alle Volvo's tot en met het type S/V/C70 Classic. Alle overige automerken zijn niet toegestaan. Voor meer informatie over de rit kijkt u op onze facebookpagina.Wat kunt u verwachten?

Om een traditie in ere te houden starten we in de plaats waar we de laatste keer zijn gefinisht: in Esbeek.  U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Café Schuttershof, Dorpsstraat 2, 5085 EG Esbeek. U kunt parkeren aan de overkant of bij de kerk. De koffie staat voor u klaar.
Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u starten voor ongeveer 100 km Volvo rijplezier.
De finish is uiterlijk om 17.00 uur in de regio Nijmegen. Om 17:30 is de prijsuitreiking.
Bovenal bent u een dag onder soortgenoten met hun Volvo’s.

Het inschrijfgeld is € 20,-- per auto, maar uw VKV sponsort de rit waardoor u als VKV lid slechts € 10,-- per auto betaald . U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto van u onderweg met uw Volvo en een prijs als u de rit en de opdrachten als (één van) de beste(n) heeft vervuld.

Om organisatorische redenen stopt de inschrijving voor deze rit bij 100 auto’s verdeeld over de diverse Volvo verenigingen. Daarom is aanmelding vooraf verplicht. Echter, door de verwachte hoge opkomst is deelname aan deze rit nog geen garantie. U krijgt hier tijdig een bevestiging van per mail. In de regel geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

De inschrijving voor de Vårfärd is gesloten. Voor informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze keer is de route voor iedereen eenvoudig te volgen met een gewone routebeschrijving.
De Vårfärd staat erom bekend dat ook de kinderen niets te kort komen. Tot 12 jaar oud kunnen ook zij leuke prijzen winnen!

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 14 april 2019.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om deze rit te kunnen laten slagen. U kunt zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de facebookpagina.


Contact informatie

Naam:
Paul Franse


Locatie

Locatie:
Café Schuttershof
Straat:
Dorpsstraat 2
Postcode:
5085 EG
Plaats:
Esbeek
Land:
Netherlands