Jaarafsluiting Regio West

Beste regio leden van de VKV,

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om samen te komen en het afgelopen jaar te vieren. We nodigen jullie graag uit voor de jaarafsluiting van de Volvo Club regio West, die dit jaar plaatsvindt in een gezellig bowlingscentrum in Noordwijkerhout.

Datum: 17 dec 2023
Tijd: 14.30
Locatie: Flamingo’s partycentrum, Langelaan 2, 2211 XT Noordwijkerhout

Dit wordt een leuke en informele bijeenkomst met een waarbij we de gelegenheid hebben om te kletsen over de auto's, activiteiten en uiteraard nog veel meer.

Het programma omvat bowlen, lekker eten, en de gelegenheid om bij te praten met clubleden. We moedigen jullie aan om jullie Volvo-verhalen en ervaringen te delen, en wie weet komen we samen op nieuwe ideeën voor onze voor het programma van volgend jaar.

Laat ons zo snel mogelijk weten of je van plan bent om aanwezig te zijn, zodat we het aantal deelnemers kunnen doorgeven aan het bowlingscentrum en de nodige reserveringen kunnen maken. Via het inschrijfformulier vind de inschrijving plaats. Lukt dit u niet, neem dan contact op met de voorzitter van de regio. Aanmelding is noodzakelijk want er is een maximum aan deelnemers.

We kijken ernaar uit om met jullie te bowlen, te genieten van elkaars gezelschap en samen het jaar in stijl af te sluiten. Laten we er een geweldige avond van maken!

Programma:
  • U wordt uiterlijk 14.45 uur, verwacht bij Flamingo’s Partycentrum voor All American Magic Bowling voor registratie en het aantrekken van de bowlingschoenen.
  • van 15.00 tot 16.00 uur gaan we dan gezellig met elkaar bowlen.
  • van 16.00 tot 17.00 even bijkomen van de spanning met gezellig samenzijn met een borreltje of kopje thee
  • van 17.00 uur tot circa 19.00 uur heerlijk gaan kokkerellen op de elektrische Multiplate Grill.

- Alle deelnemers krijgen bij binnenkomst 2 consumptiemunten per persoon. (Wilt u meer drankjes dan is dit voor eigen rekening.)
- Tijdens het grillen krijgt u het beste kwaliteit vlees van een ambachtelijke slager.
- De vleesschotels bestaan uit; Pepersteak gemarineerd, Wild-zwijn steak gemarineerd. America 100% Angus burger, Kuikenborstfilet, Varkenshaas en Procureur.
- Er is een vegatarisch voor de vleesschotel, dit van te voren doorgeven.
- Kosten: 25 euro per persoon en kinderen onder de 13 jaar 12,50 euro.

LET OP: Verder willen we erop wijzen dat inschrijven kan tot 10 dec en vermelden van voornaam verplicht is vanwege de regels bij de Bowling. Daarnaast is de bowling door werkzaamheden anders bereikbaar, er is een gewijzigde toegangsroute. Omleiding vanaf A44 neem afslag 6 Noordwijk-Voorhout via de N444. (niet bereikbaar van via de N443). Zie de site van www.alamericanbowling.nl

Evenement-informatie

Organisatie regio West
Type evenement Bijeenkomsten & Meetings
Startdatum 17-12-2023 14:30
Einddatum 17-12-2023 19:00
Sluitingsdatum 10-12-2023
Locatie Flamingo’s partycentrum