Najaarsrit P1800 register

Najaarsrit P1800 register

Nu het land weer langzaam van het slot gaat hebben wij besloten voorzichtig de stoute schoenen aan te trekken en weer een rit te organiseren. Ditmaal in de omgeving van Apeldoorn waar wij starten in Hotel de Cantharel. De rit zal gereden worden op zaterdag 25 september. Na de rit hebben wij een overheerlijk diner en is er de mogelijkheid te overnachten in Hotel de Cantharel. 

Ook bestaat de mogelijkheid om vrijdagnacht al te overnachten in het hotel. Wie dit wil moet zelf bij de Cantharel de nacht van vrijdag 24 september op zaterdag 25 september boeken. We hebben voor deze overnachting geen kamers in optie, dus zorg er voor op tijd te boeken bij de Cantharel en op is op. Geef in dit geval even aan dat u bij het Volvo-gezelschap van zaterdag hoort en zorg dat u een Comfortkamer met bad en douche boekt, dan kunt u op zaterdag in dezelfde kamer blijven. 

carousel packages 1024x768 Achterzijde hotel

Omdat het P1800 register dit jaar 40 jaar bestaat schudden wij de pot met geld leeg deze dag. In de pot zit genoeg geld, we hebben dit jaar nog niet veel kunnen uitgeven tenslotte. Daarom kunnen we dit weekend aanbieden voor slechts €75,- per persoon. 

Hiervoor krijgt u:

Bij aankomst op zaterdag koffie met taart.

Een mooie rit door het prachtige landschap

Drankje na de rit

Vier-gangen diner met een drankje

Koffie/thee

Overnachting

Ontbijt op zondagochtend

Schrijf snel in want er zijn slechts 20 kamers beschikbaar. Sluiting inschrijving voor de kamers is 18 juli. 

Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk en kan bij Ludger van Zwetselaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door te antwoorden op deze nieuwsbrief, onder vermelding van de volgende gegevens:
-Naam :              
-Telefoonnummer (06) :
-Lidnr. VKV :
-Kenteken:               
-Aantal deelnemers :                                                                                          
Eventuele dieetwensen kunt u uiteraard ook hierbij opgeven. 

Uw inschrijving is definitief zodra wij een aanbetaling van 50% van het inschrijfgeld, €37,50 per persoon, hebben ontvangen op rekeningnummer NL82RABO0141805110 ten name van Volvo Klassieker Vereniging - P1800 register, onder vermelding van uw lidnummer.  

Evenement-informatie

Organisatie P1800 register
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 25-09-2021 10:00
Einddatum 26-09-2021 11:00
Sluitingsdatum 18-07-2021
Locatie De Cantharel

De inschrijving is gesloten