Najaarsrit 1dag P1800 register

Sinds 1 juli zijn er nieuwe regels van kracht en is het ons toegestaan om weer bijeenkomsten te organiseren. Een en ander natuurlijk wel met inachtneming van de regels van het RIVM. En dus ook met als uitgangspunt wat eventuele restaurants ons kunnen bieden.

Vandaar dat wij van plan zijn om een eendaagse najaarsrit te organiseren, en wel op zondag 13 september. Wij willen dan een rit gaan rijden in de omgeving van Apeldoorn. Dat zal de komende tijd worden ingevuld.

Nu behoort een groot gedeelte van ons ledenbestand tot de risicogroep ten aanzien van Corona. Veel van ons zijn zestigplussers. Vandaar dat we jullie het volgende willen vragen: kunnen jullie aangeven of jullie in principe van plan zijn om aan zo’n bijeenkomst deel te nemen. Jullie zitten natuurlijk nog nergens aan vast, maar wij willen even peilen of er überhaupt voldoende belangstelling is om de energie in het opzetten van die bijeenkomst te steken.

Reageer door te emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons weten of je in principe belangstelling hebt.

Evenement Eigenschappen

Organisatie P1800 register
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 13-09-2020
Einddatum 13-09-2020
Locatie Volgt nog