Hondsrugtourrit 2019

Op 26 mei organiseert regio Noord voor de 2e keer de Hondsrugtourrit, een afwisselende tocht over en langs het middengedeelte van de Hondsrug met deze keer extra aandacht voor het nu nog open landschap ten oosten van de Hondsrug, een gebied dat binnenkort een ingrijpende gedaanteverandering zal ondergaan.

zomersefotoDeze landelijke rit begint deze keer in Gasselte bij restaurant de Wiemel met koffie of thee en een stukje gebak. De ontvangst is tussen 11:00 en 11:30 uur en de laatste auto zal uiterlijk 12:30 vertrekken.
Onderweg komt u in Midden Drenthe langs een tussenstop waar u de gelegenheid heeft om even de benen te strekken en het hoogste punt van de provincie te bezoeken (het "dak van Drenthe", inmiddels een befaamde kuitenbijter voor wielrenners).
De rit eindigt bij uitgaanscentrum de Klok met een warm buffet naar keuze vanaf ca. 16:30 uur.

Uw opgave voor deelname is mogelijk door inschrijving voor hetzij alleen de rit incl. ontvangst à € 5,= p.p. dan wel de rit incl. ontvangst èn buffet à € 10,= p.p., door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:
Uw naam, lidnummer, kenteken auto, aantal deelnemers, wel of geen deelname buffet (incl. evt. dieetwensen).
NB Het max aantal auto's is beperkt tot 60 voor deze rit, de inschrijving sluit op 12 mei 2019; na 15 mei kan bij onverhoopte annulering geen terugstorting van deelnamebijdragen meer plaatsvinden.

Meer informatie vindt u in de nieuwsbrief van Regio Noord.