(Inschrijving: Gesloten!) Landelijk kampeerweekend 9 t/m 13 mei 2018


UPDATE 30-4: inschrijven is nu gesloten!

20170525 155734
Regio Midden organiseert dit jaar het Landelijk Kampeerweekend en het belooft weer een fantastische week te worden. Noteer 9 t/m 13 mei alvast in uw agenda!

We gaan naar Kampeerterrein ‘De Abbert’ in Dronten. De Abbert is een prachtige natuurcamping gelegen in het midden van het Abbertbos in Flevoland. We krijgen een eigen kampeerveld, een eigen kampvuurplaats, een eigen groepsgebouw en eigen sanitair. Ook het Drontermeer is te bereiken op loopafstand voor een verfrissende duik.

Iedereen krijgt een mooie plek op de camping en natuurlijk zetten we ook onze eigen feesttent weer op voor de vele festiviteiten. Alle ingredienten zijn aanwezig om er tijdens het Hemelvaartsweekend met de Volvo Klassieker Vereniging weer een prachtig weekend van te maken.

Verdere berichtgeving volgt in de komende weken, we zijn bezig met het samenstellen van het programma waar u de bekende evenementen zoals de toerrit, de barbecue, de feestavond (met muziekband) en de traditionele uitsmijter, zeker in terug zult vinden!

De kosten bedragen:Kampeerplek: € 100,=
Prijs per volwassene: € 25,=
Prijs per kind vanaf 12 jr. € 12,50
Kinderen tot 12 jr. gratis


Adres:
Kampeerterrein De Abbert
Stobbenweg 13 8251 PX Dronten
www.deabbert.nl

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.