Nachtrit, inschrijving gesloten

LogoNachtrit15 2018
Het doorreisprincipe van de Nachtrit, zoals we vorig jaar gedaan hebben, is goed bevallen. We gaan weer van A naar B naar C. Dit keer gaan we richting het oosten van het land.
Bij de tussenstop uiteraard wel een broodje met een soepje..

Mocht u dan te moe zijn om het tweede deel te rijden dan kan u de antwoorden inleveren en op weg naar bed gaan. Maar dan mist u het mooie tweede deel van de route.
De routebeschrijvingen zijn omschrijvend, bolletje pijltje, al dan niet ingetekende lijnen en ander kaartgebruik.


We zetten geen letters langs de weg, daarvoor in de plaats komen vragen en opdrachten als het met Whatsapp doorsturen van te maken foto’s. Er moet dus wel een telefoon met Whatsapp geinstalleerd mee.
Zorg voor tekstmarkeerstiften, lineaal, kaartmateriaal en een goed systeem om afstanden te meten.

Jazeker, het is ook dit jaar toegestaan papieren of digitaal kaartmateriaal te gebruiken. Vanaf 19 uur ben je welkom op de startlocatie. Tijd voor koffie en het bestuderen van de routebeschrijvingen en de toelichtingen kunnen hier nog 
‘straffeloos’ vragen gesteld worden.

Vanaf 20.30 uur mag er gestart worden met de route. De volgorde van betaling na inschrijving wordt de startvolgorde. De antwoorden van het eerste deel kunnen tot 2 uur ingeleverd worden op de tussenstop, van het tweede deel tot 6 uur op de finishlocatie.

Startlocatie:
Slubo, 
Voltastraat 60
7006 RW DOETINCHEM

Graag op dit internet adres: tinyurl.com/nachtrit-2018 inschrijven, we vragen daar om de namen van de deelnemers, telefoonnummer, lidnummer, type Volvo en kenteken. Aanmelding is definitief na het overmaken van €10 per persoon inschrijfgeld.
Details daarover volgen per email.

Met vriendelijke groet en tot de Nachtrit,