Hondsrugtourrit

Rijden over de Hondsrug en over de flanken daarvan. Daarna de weg zoeken door de stoffige Staatsbossen van Drenthe, het bereiken van het hoogste punt van Drenthe de 'Col du Vam' en na 120 kilometer eindigen in Ruinerwold voor een warme maaltijd. Wat mooi een evenement, geregeld door de Regio Noord.
Foto Dick Scholing Redactie VKM.

hondsrugtourrit

Heuvelrug Toerrit 2019

Tweede paasdag was er weer de Heuvelrug Toerrit georganiseerd door Regio Midden. Het weer werkte goed mee, vele Volvo's stonden te stralen in de zon. Vele foto's en filmpjes zijn gemaakt, een deel daarvan kunt u terug vinden op onze Facebook pagina.

heuvelrit

Lees meer: Heuvelrug Toerrit 2019

Volvo Vårfärd 2019

De Volvo Vårfärd terug van weggeweest! Na een aantal jaar van afwezigheid was er op 14 april 2019 weer een Volvo Vårfärd. Nieuw leven ingeblazen door een samenwerking van de 700 vereniging, 240-260 Register en de Volvo Klassieker Vereniging. De opkomst was groot, de rit zat helemaal vol 100 equipes, ruim 200 personen. We kijken terug op een geslaagde dag.

img 9254 46884796774 o

Lees meer: Volvo Vårfärd 2019

Volvo Vårfärd 2019

De Volvo Vårfärd terug van weggeweest! Na een aantal jaar van afwezigheid was er op 14 april 2019 weer een Volvo Vårfärd. Nieuw leven ingeblazen door een samenwerking van de 700 vereniging, 240-260 Register en de Volvo Klassieker Vereniging. De opkomst was groot, de rit zat helemaal vol 100 equipes, ruim 200 personen. We kijken terug op een geslaagde dag.


img 9254 46884796774 o

Lees meer: Volvo Vårfärd 2019

Limburgtoer 2019

De vijfde editie van de landelijke rit de Limburgtoer werd op 31 maart gereden in het midden van Limburg. Er werd gestart in Grathem, mooi gelegen tussen Weert en Roermond en het eindpunt was in Sevenum.
De opkomst was groot, vele mensen hebben kunnen genieten van het limburgse landschap en de puzzelaars was gingen op zoek naar de vele kapelletjes onderweg.

DSCN6305

Lees meer: Limburgtoer 2019

Landelijk kampeerweekend 2019

Het Landelijk Kampeerweekend wordt in 2019 georganiseerd door Regio West.
Zeven jaar geleden deden wij dit voor het laatst en ook nu gaan we er weer met veel enthousiasme tegenaan.
We zijn ervan overtuigd dat we een bijzonder leuk weekend met elkaar gaan beleven.
We hebben het thema dicht bij huis gehouden:

thema LKW 2019

Als vanouds vindt het weekend plaats tijdens het Hemelvaartweekend.
Noteer de data vast in uw agenda: 29 mei tot en met 2 juni 2019

Wij worden ontvangen op Camping  ‘De Koekoek’ in het plaatsje Tienhoven.
Er is voldoende plaats voor iedereen die wil komen kamperen en de auto mag naast de caravan of tent.
Het programma biedt voor elk wat wils.
Uiteraard is er een toertocht, de feestavond ontbreekt niet en daarnaast hebben we verschillende fietstochten uitgezet. De omgeving is heel mooi en leent zich er bij uitstek voor om per fiets te ontdekken. Dus neem gerust je eigen fietsen mee.

Kortom, dit wilt u echt niet missen. We maken er met elkaar weer een fantastisch weekend van.

We zien u graag in ‘Ten Gardens in the West...’ Howdy, partner!


Taxatie

Krijg je schade, al dan niet door jouw eigen schuld, dan loop je het risico dat de verzekeringsmaatschappij je afscheept met een aalmoes. Stel je auto brandt af, dan is het onmogelijk vast te stellen wat de waarde was net voor de brand. Met een oud ijzer prijs van 14 cent per kilo kun je niks anders kopen. Daarom is het belangrijk om over een goedgekeurd taxatierapport te beschikken. Daarmee kun je aantonen wat je auto waard was voordat de schade ontstond. Stel je auto brandt af, dan krijg je het bedrag uitgekeerd dat op je taxatie vermeld staat. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen is een taxatierapport drie jaar geldig. Een taxatie kun je uit laten voeren door een erkende (externe) taxateur met een prijskaartje in de orde van grootte van honderd euro. Een goed alternatief is om de taxatie uit te laten voeren door één van de leden van de Technische Commissie van de VKV. Namen en adressen staan vermeld achter in het VKM.

taxatie advertentie

Lees meer: Taxatie

Verslag Snertrit 2019

Een verslag van de landelijke rit " de Snertrit 2019" georganiseert door Regio Oost.
Deze keer wordt de rit op zondag 3 februari 2019 gereden door het mooie Achterhoekse en Overijsselse land. Het is dan niet verplicht om met de klassieker te rijden en dat is maar goed ook want er is veel zout gestrooid. Maar de weersverwachting is goed. Het begrip ‘Snert’ is dan ook alleen van toepassing op het buffet wat aan het eind te wachten staat. 


snertrit 2019 07

Lees meer: Verslag Snertrit 2019

Hondsrugtoerrit

Bronneger 1 8518Op 17 juni organiseert regio Noord de Hondsrugtourrit, een afwisselende tocht over en langs het grootste (en mooiste) gedeelte van de Hondsrug met een totale lengte van een kleine 100 km.

De tocht begint in het plaatsje Klijndijk bij Buffetrestaurant Thijs & Aafke (Hoofdweg 41, 7871 TC) met koffie of thee en een stukje gebak, de ontvangst is vanaf 10:30 uur en de laatste auto zal om 12:oo uur moeten vertrekken voor het 1e deel van de route.

Halverwege is een tussenstop waar u op eigen gelegenheid gebruik kunt maken van een consumptie (niet verplicht) en waar u de routebeschrijving voor het 2e gedeelte zult ontvangen.

Lees meer: Hondsrugtoerrit

Heuvelrugtoerrit

NaamloosHeuvelrugtoerrit, 2 april 2018

Op 2 april, 2e Paasdag organiseert Regio Midden weer de jaarlijkse Heuvelrugtoerrit (HRTR2018). Het zal weer een schitterende tocht worden waarbij de toerliefhebbers volop aan hun trekken kunnen komen en ook voor de puzzelaars weer voldoende te beleven is. Voor kinderen is er weer een toerpakket en een prijsvraag met leuke prijsjes. 

We rijden door een mooie omgeving aan de hand van een duidelijke routebeschrijving.  In de rit zijn weer een paar mooie plekjes opgenomen waar u even de benen kunt strekken, op eigen gelegenheid kunt lunchen en kunt genieten van de bezienswaardigheden in deze mooie omgeving.

Start en eindlocatie:

Hotel Schimmel / Brasserie 1885 
Stationsweg Oost 243 
3931 EP  Woudenberg 

Het Programma 

Lees meer: Heuvelrugtoerrit