Nieuwjaarsreceptie 6 jan

UitnodigingHerfst

Het bestuur nodigt u graag uit op zondag 6 januari 2019 voor de jaarlijkse receptie op het “Landgoed Orangerie Elswout” in de Bloemenzaal.

De jaarlijkse receptie is weer en goed moment om met de leden het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van een glas wijn en weer een start te maken met een nieuw verenigingsjaar.

Regio West zal een presentatie geven over het landelijk kampeerweekend wat tijdens het Hemelvaartweekend plaats zal vinden.

Het programma ziet er als volgt uit:

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie 6 jan

Wintertour 24-11

wintertoer maarten obbens
Op zaterdag 24 november organiseerde het Jongerenregister voor ieder lid van de vereniging weer een nieuwe editie van de Wintertour. Deze keer bleven we in het midden van het land, namelijk in het westen van de provincie Utrecht. 
Een mooie rit met vele smalle wegen. Sinterklaas was op verschillende plekken ook van de partij.

Hondsrugtoerrit

Bronneger 1 8518Op 17 juni organiseert regio Noord de Hondsrugtourrit, een afwisselende tocht over en langs het grootste (en mooiste) gedeelte van de Hondsrug met een totale lengte van een kleine 100 km.

De tocht begint in het plaatsje Klijndijk bij Buffetrestaurant Thijs & Aafke (Hoofdweg 41, 7871 TC) met koffie of thee en een stukje gebak, de ontvangst is vanaf 10:30 uur en de laatste auto zal om 12:oo uur moeten vertrekken voor het 1e deel van de route.

Halverwege is een tussenstop waar u op eigen gelegenheid gebruik kunt maken van een consumptie (niet verplicht) en waar u de routebeschrijving voor het 2e gedeelte zult ontvangen.

Lees meer: Hondsrugtoerrit

Heuvelrugtoerrit

NaamloosHeuvelrugtoerrit, 2 april 2018

Op 2 april, 2e Paasdag organiseert Regio Midden weer de jaarlijkse Heuvelrugtoerrit (HRTR2018). Het zal weer een schitterende tocht worden waarbij de toerliefhebbers volop aan hun trekken kunnen komen en ook voor de puzzelaars weer voldoende te beleven is. Voor kinderen is er weer een toerpakket en een prijsvraag met leuke prijsjes. 

We rijden door een mooie omgeving aan de hand van een duidelijke routebeschrijving.  In de rit zijn weer een paar mooie plekjes opgenomen waar u even de benen kunt strekken, op eigen gelegenheid kunt lunchen en kunt genieten van de bezienswaardigheden in deze mooie omgeving.

Start en eindlocatie:

Hotel Schimmel / Brasserie 1885 
Stationsweg Oost 243 
3931 EP  Woudenberg 

Het Programma 

Lees meer: Heuvelrugtoerrit

(Inschrijving: Gesloten!) Landelijk kampeerweekend 9 t/m 13 mei 2018


UPDATE 30-4: inschrijven is nu gesloten!

20170525 155734
Regio Midden organiseert dit jaar het Landelijk Kampeerweekend en het belooft weer een fantastische week te worden. Noteer 9 t/m 13 mei alvast in uw agenda!

We gaan naar Kampeerterrein ‘De Abbert’ in Dronten. De Abbert is een prachtige natuurcamping gelegen in het midden van het Abbertbos in Flevoland. We krijgen een eigen kampeerveld, een eigen kampvuurplaats, een eigen groepsgebouw en eigen sanitair. Ook het Drontermeer is te bereiken op loopafstand voor een verfrissende duik.

Iedereen krijgt een mooie plek op de camping en natuurlijk zetten we ook onze eigen feesttent weer op voor de vele festiviteiten. Alle ingredienten zijn aanwezig om er tijdens het Hemelvaartsweekend met de Volvo Klassieker Vereniging weer een prachtig weekend van te maken.

Verdere berichtgeving volgt in de komende weken, we zijn bezig met het samenstellen van het programma waar u de bekende evenementen zoals de toerrit, de barbecue, de feestavond (met muziekband) en de traditionele uitsmijter, zeker in terug zult vinden!

Lees meer: (Inschrijving: Gesloten!) Landelijk kampeerweekend 9 t/m 13 mei 2018

Enquête

Afgelopen maand is de enquête door veel leden en niet leden ingevuld.

We gaan aan de slag om de antwoorden en opmerking zorgvuldig te analyseren.

Zodra de resultaten bekend zijn zullen deze op deze site worden gepubliceerd.

Snertrit 4 feb.

8060c25c 758d 444d ab75 8de79b07f252Het is alweer 2018. Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseert Regio Oost op Zondag 4 Februari weer de bekende “Snertrit” deze rit is sinds 2014 een landelijke rit geworden dat betekend dat leden uit het hele land zich mogen aanmelden voor deze rit. 

De “Snertrit” 2018 word ditmaal in de achterhoek in de buurt van Doetinchem verreden, dit is werkelijk een mooi stukje Nederland, de rit bestaat uit bossen, weilanden en kleine dorpjes en er is ook een stukje onverhard.

De kosten voor dit evenement zijn wederom laag gehouden, namelijk 7,50 euro p.p. en kinderen TOT 12 jaar gratis.

Ontvangst vanaf 11,30 uur met koffie/thee en iets lekkers. Start van de rit tussen 12,30 – 13,00 uur, aanvang snertbuffet tussen 17,00 - 17.30 uur.

Lees meer: Snertrit 4 feb.

Nachtrit, inschrijving gesloten

LogoNachtrit15 2018
Het doorreisprincipe van de Nachtrit, zoals we vorig jaar gedaan hebben, is goed bevallen. We gaan weer van A naar B naar C. Dit keer gaan we richting het oosten van het land.
Bij de tussenstop uiteraard wel een broodje met een soepje..

Mocht u dan te moe zijn om het tweede deel te rijden dan kan u de antwoorden inleveren en op weg naar bed gaan. Maar dan mist u het mooie tweede deel van de route.
De routebeschrijvingen zijn omschrijvend, bolletje pijltje, al dan niet ingetekende lijnen en ander kaartgebruik.

Lees meer: Nachtrit, inschrijving gesloten

Help mee onze site te verbeteren!

Screen Shot 2017 12 25 at 13.49.55
De afgelopen periode is er tijd besteed aan kleine verbeteringen aan de website. Met name de zoekfunctie van de webshop is sterk verbeterd. Nu is het tijd om aandacht te besteden aan de voorkant van de website.

De vraag is echter wat willen we, welke behoeften liggen er bij de leden. Om daar inzicht in te krijgen hebben we al veel reacties op het forum gekregen en we beschikken over informatie van Google Analytics. Het is echter ook interessanto m te weten wat de leden ervan vinden. Om hierachter te komen hebben we een enquête opgesteld die op www.volvokv.nl/enquete is te vinden Vul de enquête in en maak kans op een prijs.

Graag willen wij jou uitnodigen om de enquête op de website in te vullen zodat wij voldoende inzicht krijgen wat de behoefte onder de leden is.

Er worden vijf waardebonnen uitgeloot ter waarde van € 50,- voor de Volvo Klassieker Onderdelenshop. Je logt in op de website met je gebruikersnaam (= lidnummer) en wachtwoord. Indien deze onbekend zijn kun je gebruik maken van de link wachtwoord of gebruikersnaam vergeten.

De enquête was te vinden op www.volvokv.nl/enquete. De enquête duurt maximaal vijf minuten. De gegevens verwerken wij anoniem. Resultaten van de enquête zullen gepubliceerd worden op de website en in het eerstvolgende VKM.

Met vriendelijke groeten, 

Ernst Sangen, Rob Funcke, Gert-Jan Funcke en Heimen

Nieuwjaarsreceptie 7-1-18

UitnodigingPurSang Zonheuvel 00035

Het bestuur nodigt u graag uit op zondag 7 januari voor de jaarlijkse receptie op het “Landgoed Zonneheuvel” in het Maarten Maartenshuis met een feestelijk glas Prosecco.
De jaarlijkse receptie is weer en goed moment om met de leden het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van een glas wijn en weer een start te maken met een nieuw verenigingsjaar.
Regio Midden zal een presentatie geven over het landelijk kampeerweekend wat tijdens het Hemelvaartweekend plaats zal vinden.

Het programma ziet er als volgt uit:

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie 7-1-18