Webshop instructie

U kunt als lid van de vereniging onderdelen bestellen via de webshop.
De onderdelen worden, indien voorradig, binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.!

Raadpleeg het onderdeelboek dat bij uw auto hoort, voor het betreffende onderdeelnummer. De onderdeelboeken kunt u als pdf-document downloaden op deze site onder de knop 'Documentatie'.
Bij twijfel over het goede onderdeelnummer kunt u hulp zoeken bij een TC-lid, zie de adressen onder de knop 'Vereniging / Technische Commissie' op deze site. Voor korte vragen kunt u natuurlijk ook even bellen naar de Onderdelenshop.
De prijzen zijn inclusief BTW maar zonder verzendkosten.

Hoe gaat het bestellen via de webshop in zijn werk? Stap voor stap de uitleg:

Product zoeken:
Gebruik daarvoor het het onderdeelnummer en vul dit in en klik op 'zoeken'. U moet tenminste 3 cijfers invullen maar liefst het volledige nummer. U kunt ook op naam van het onderdeel zoeken maar dat is vaak minder nauwkeurig. Wilt u bv een dorpelplaat voor de 140, zoek dan op 'dorpel 140' (vergeet de spatie niet). Indien te leveren, verschijnt het gezochte product in het beeld. 
Heeft u geen onderdeelnummer dan kunt u gebruik maken van de categorieen. U begint met het type auto en daalt vervolgens af via de getoonde groepen.

Onderdeel in uw mandje:
Het gezochte product kunt u nu aan uw mandje toevoegen. U kunt meerdere onderdelen zoeken en toevoegen aan uw mandje. U ziet links op het scherm het aantal te bestellen producten onder uw mandje. Pas op: soms staat bij een product: (zie: en dan een ander nummer). In dat geval is het product vervangen door product met het andere artikelnummer. Dan moet u kiezen voor alternatief en hieruit kiezen. Het oorspronkelijke artikel (met de daarbij vermelde prijs) is dan niet meer te verkrijgen en is bestellen dus zinloos!

Uw bestelling plaatsen:
Klik uw mandje aan en u ziet een overzicht van de door u gezochte artikelen met de daarbij behorende prijzen en het totaal bedrag. U kunt dan alles nog aanpassen, wijzigen of verwijderen. Boven uw bestelling staan het factuur- en afleveradres.

Afleveradres:
Controleer of u adresgegevens volledig zijn. Vermeldt u ook het telefoonnummer en e-mail adres waarop u eventueel bereikbaar bent. Tevens is het mogelijk om een afwijkend bezorgadres op te geven.
Is alles juist, klik dan tenslotte op 'Bestelling plaatsen'

Opdrachtbevestiging:
U krijgt automatisch een opdrachtbevestiging van de opdracht in uw mailbox. Ontvangt u geen opdrachtbevestiging, neem dan contact met ons op.

Aflevering en betaling:
De onderdelen worden binnen enkele werkdagen naar u verzonden. De rekening is bijgevoegd. Er worden verzendkosten in rekening gebracht, deze zijn afhankelik van de omvang en gewicht van de bestelling. Deze verzendkosten staan niet op de bestelformulier maar treft u wel aan op de rekening. U wordt geacht de rekening binnen 14 dagen te betalen. De betalingsgegevens zijn vermeld op de rekening.Openingstijden en route van de Onderdelenshop

OPENINGSTIJDEN 2019
Dagen:Openstelling:Gesloten op:
Maandag 10:00 - 15:00 uur 22 april, 10 juni
Dinsdag     19:30 - 21:00 uur 1 januari, 24 december, 31 december
Woensdag 10:00 - 15:00 uur 25 december
Vrijdag 10:00 - 15:00 uur  
Zaterdag 10:00 - 13:00 uur 27 april, 28 september

 

Adres:

Kerkstraat 70B
5154 AR Elshout
Telefoon: 0416 376844
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 18118729
BTW: NL004324 894 B01
IBAN: NL92 RABO 0112 60 59 90

Route beschrijving:

A59 Neem afslag 42 Heusden, Drunen, Elshout.
Op de rotonde richting Elshout aanhouden.
Ook op de volgende rotondes richting Elshout aanhouden.
Na ongeveer 1 Km gaat u rechtsaf onder de A59 door richting Elshout
Ga in de flauwe bocht naar rechts links af de Wolfshoek op.
Einde weg links. Dit is de Heusdenseweg.
Neem de 1e straat links. De Kerkstraat.
Na 200 m is er in de bocht links een klein pleintje met een RABO geldautomaat, waar U kunt parkeren.
De Onderdelenshop ligt aan de overkant aan het einde van de oprit van Kerkstraat 70, dus een beetje verscholen.

 

Leveringsvoorwaarden

Wij zullen zorgdragen voor een snelle afhandeling van uw bestelling. Voorradige artikelen kunt u binnen enkele dagen verwachten. Indien bepaalde artikelen niet in voorraad zijn, zal contact met u worden opgenomen om u nader te informeren over te verwachten levertijden.

Wilt u goede nota nemen van het onderstaande:

  • De op dit bestelformulier genoemde prijzen kunnen in beperkte mate afwijken van de prijzen die u in rekening worden gebracht
  • Op dit bestelformulier zijn geen verzendkosten opgenomen maar die zullen wel in rekening worden gebracht. De onderdelenshop maakt gebruik van pakketdiensten.
  • Bestelde onderdelen kunnen worden geretourneerd mits onbeschadigd en in de originele verpakking.

De rekening wordt meegezonden met de door u bestelde onderdelen. U wordt verzocht het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen over te maken naar het vermelde rekeningnummer.

Alvast succes met uw reparatie cq restauratie! 

De Volvo Klassieker Onderdelenshop B.V.

Subcategorieƫn