Limburgtour 2019

Op zondag 31 maart 2019, als de klok de voorgaande nacht net weer naar de zomertijd verzet is, wordt de Limburgtour weer verreden. Wij willen u dan ook uitnodigen om naar Regio Zuid te komen om deze landelijke rit te rijden. Traditiegetrouw wordt ieder jaar een ander deel van onze mooie zuidelijke provincie aangedaan. Deze keer is het midden van Limburg aan de beurt. We starten deze editie in Grathem, mooi gelegen tussen Weert en Roermond.

U kunt zich niet meer inschrijven voor de rit, vanwege grote belangstelling zit deze vol!

DSCN5500U wordt daar vanaf 10.30 uur ontvangen met koffie/thee of fris en een lekkere punt Limburgse vlaai. Dit staat voor u klaar bij Restaurant Café Zaal Geraats, Markt 5, 6096 AL te Grathem. Parkeren is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en een grote eigen parkeerplaats achter het restaurant.

Na de ontvangst en het versterken van de inwendige mens wordt u voorzien van een rallyschildje en de routebeschrijving. Deze laatste is uitgevoerd in geschreven tekst en zodanig opgesteld dat het geen zoektocht hoeft te worden.

Vervolgens wordt er gestart en voert de route ons via mooie wegen langs vele pittoreske plaatsen door het mooie Limburgse landschap. Alle wegen zijn verhard en goed te rijden. Het wordt wederom een mooie en afwisselende toertocht.

U kunt tijdens de tocht zelf bepalen waar u gaat lunchen. In de routebeschrijving worden hiervoor mogelijke locaties aangegeven.  Tevens zullen we aangeven waar benzine/diesel of LPG getankt kan worden. Voor de liefhebbers is er ook nog een spelelement opgenomen. Uitleg hierover ontvangt u bij de startlocatie.

De route is ongeveer 80 km lang. U heeft ruim de tijd om van het uitzicht te genieten en de omgeving in u op te nemen.

De finish van deze Limburgtour ligt in noordelijke richting in de omgeving van Sevenum waar we vanaf 15.30-16.00 uur verwacht worden. Voor de snelle rijders onder u, of de deelnemers die meer willen rijden en minder willen stoppen is er nog een optionele extra lus in de routebeschrijving opgenomen.

De eindlocatie is een restaurant waar we vanaf ongeveer half vijf gaan genieten van een heerlijk drie-gangen diner. Ook daar is ruime parkeer mogelijkheid voorhanden en voor de terugtocht makkelijk dat het restaurant erg dicht in de buurt van de A 67 ligt.

De eigen bijdrage voor deze dag inclusief deelname aan het diner bedraagt € 14,- per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 10,- en kinderen t/m 4 jaar mogen gratis deelnemen.

Voor mensen die enkel de toertocht willen rijden en niet deelnemen aan het diner geldt een eigen bijdrage van € 5,- p.p.

De uiterste opgavedatum voor de Limburgtour  is 17 maart 2019. Helaas is er een beperking aan het aantal deelnemers voor wat betreft het volledige programma. Wilt u verzekerd zijn van deelname dan graag tijdig opgeven.

Aanmelden kunt u bij het secretariaat van Regio-Zuid door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw lidnummer, het aantal volwassenen, of u deelneemt aan het diner of alleen de toertocht rijdt, eventueel aantal deelnemende kinderen en daarbij de leeftijd van de kinderen. Vervolgens de bijdrage voor het totaal aantal personen overmaken op rekeningnummer NL 47 RABO 0141559942 t.n.v. Volvokv Regio Zuid te Sint Michielsgestel onder vermelding van Limburgtour en uw lidnummer. Uw inschrijving is pas definitief nadat ook betaald is. De volgorde van betaling geldt daarbij als inschrijfnummer.